Home
Against men
Do not care
Love, sex and marriage
Cinderella vs. Chippendales
Friends width bennefits
True or false

Catalin Botezatu, adeptul Orgiilor

3852
vizualizari
1
comentarii
Catalin Botezatu, adeptul Orgiilor

Catalin Botezatu are tatuat un delfin in apropierea penisului. Wow!!! M-am "emotionat" toata cand am citit asta pe showbiz.ro. Oare, de ce a ales Catalin Botezatu tocmai un delfin, de ce nu un elefant (ca se incadra cu trompa) sau de ce nu un armasar pur sange? Nu stim, insa il vom intreba personal. Pana una alta, articolul de pe showbiz.ro pune accent mai mult pe viata sexuala a vedetei si nu pe delfinul ascuns in propriile creatii vestimentare.
"In pat au fost mai mult de doua femei, pentru ca recunosc am facut orgii si probabil o sa mai fac daca mai am timp, dar nu am mai avut timp in ultima perioada. Suna foarte fain si poti intreba pe toata lumea din anturajul meu ca propuneri sunt si asta nu e laudarosenie. Sunt si vor fi probabil, dar nu am timp. De multe ori sunt fete care se ofera asa, pe tava, direct si stau si ma gandesc mai bine ma duc sa dorm ca sunt obosit mort. Stiu ca pare aiurea si altii pentru asta inca o data vor comenta si se vor simti frustrati, asa cum sunt ei de altfel, dar asta este adevarul. Deci am facut dragoste si cu mai multe femei odata, "colcaiala "cum ii spun eu, "tarnoseala", daca vrei, si am avut si doua relatii in paralel, pentru ca asta sunt eu".

Fetele il striga pe Dumnezeu in timpul unei partide de sex cu Catalin Botezatu

Nu spun ca nu suna tentanta practica lui Botezatu (daca este si el implicat), insa tarnoseala sau colcaiala parca nu-s chiar cuvintele care sa descrie o "actiune" atat de placuta. Spun asta, pentru ca in Dex "tarnsoseala" inseamna "tamaie sau alta substanta aromata folosita in ritualul bisericesc. – Tarnosi + suf. -eala. Sursa: DEX '98". Sunt ferm convinsa ca toate fetele il striga pe Dumnezeu in timpul unei partide de sex cu Catalin Botezatu, insa nu vreau sa ma gandesc la faptul ca el face sex doar cu fete care sunt tamaie in domeniu. Altfel, nu vad de ce i-ar spune tarnoseala. Oricum, daca vreti sa cititi cat si unde a facut sex in grup Catalin Botezatu, cititi tot interviul pe showbiz.ro

S-ar putea sa iti mai placa si: Sexul anal un soi de scuba diving, care este cea mai intalnita fantezie a barbatilor sau, ce poti sa mai primesti pe langa orgasm

Comenteaza

Daca ti-a placut articolul
DA-L MAI DEPARTE!

YM!YM MailMail
Articole din aceeasi categorie
7 legi comice legate de mariaj

7 legi comice legate de mariaj

10404 vizualizari, 129 comentarii

Adevar sau fictiune? Cam asta iti vine sa te intrebi dupa ce afli ce fel de legi au dat unele state din America in ceea ce priveste mariajul.

00:00 | 16.09.2011
A spune sau nu ca l-ai inselat

A spune sau nu ca l-ai inselat

15801 vizualizari, 307 comentarii

Cand inseala, atat barbatii cat si femeile o fac din aceleasi motive: plictiseala, frustrare, nemultumire sau, pur si simplu, existenta oportunitatii.

00:00 | 06.09.2011
Ce sa nu faci ca sa iti salvezi relatia

Ce sa nu faci ca sa iti salvezi relatia

9758 vizualizari, 53 comentarii

Sa nu ramai insarcinata – gandeste-te: tu esti nefericita si el este nefericit. De ce ar fi nevoie de inca o persoana care sa fie martora la nefericirea voastra?

00:00 | 29.08.2011
[Vezi toate articolele]

Barbati care sufera, ep.19: Tare de cap!

Farabarbati TV

Cand credeam ca le-am vazut pe toate, iata ca mai apare un filmulet care imi spulbera iluzia. Un barbat, care pare de origine rusa, daca am inteles eu bine

Vezi mai multe
COMENTARII
Comenteaza
pofticioasa mica 23/09/2010
Intrebare: Cum pot intra in legatura cu delfinul lui Catalin Botezatu? Vreau sa ii dau sa guste din pestele meu
Comenteaza